Örömapa ajándék bor

Mit vegyek örömapa ajándék gyanánt? A napjainkba egyre inkább elterjedtebb örömapa ajándék bor egyszerre tisztelettudó és frappáns ötlet.Az örömapa ajándék kínálatok nagy világában könnyen elveszhet az ember. Egy jó borral viszont nem lehet melléfogni.Fontos figyelembe vennünk mennyire jelentős eseményről is van szó, ezért érdemes a legmegfelelőbb ajándék kiválasztása. A lehető legjobb választás az örömapa ajándék bor, mivel egyedi az egyedi díszüveges borok bárkinek mosolyt csalhatnak az arcára.

Díszüveges borok

Díszüveges borok melyek kifejezetten az örömapáknak készültek. Lepje meg szeretteit egyedi örömapa ajándékkal életünk egyik legjelentősebb pillanatában.

Hazai termék

Magyar mesterek által készített díszüveges borok, amelyek a világhírű Tokaji borvidék egyedülálló ízvilágával rendelkező borával vannak töltve. Az egyedülállóan kiváló minőség, jól szemlélhető a nemes ital színén, illatán, és egyedülálló tokaji íz és aroma világában.

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Előadás 9 24 36

Ajándék Esküvőre: Díszüveges Bor 0.5 L

11685 Ft
Az  "Ajándék Esküvőre" díszüveges bor kifejezetten esküvőre készült ajándék, hiszen a boros palack belsejében egy nászpár található. Célja pedig természetesen nem más, mint különleges pillanatokat, meglepetést és örömet szerezni vele. Azzal, hogy ismered őt és tudod, mit szeret igazán, mi fontos neki.

Ajándékozz különlegességet, okozz csodás meglepetést!

Figurás díszüvegeink különleges módon, kézzel, egyedi eljárással készülnek. Bár manapság már nagyon sok esetben a gépi tömeggyártás vette át az üvegkészítést a kézművesektől, a webáruházunkban kapható díszüvegek még mindig egyedileg készülnek. Nem hiába: ezek ugyanis nem termékek vagy gyártmányok, hanem varázslatosan, szépen kidolgozott iparművészeti alkotások. Az Esküvői nászpáros díszüveges bor egy különleges üvegtechnikai eljárással készített palack. Az üveg nyaka természetes parafa dugóval és zsugorkapszulával van lezárva.

Örömapa Ajándék Bor : Díszüveges Bor 0.5 L

11685 Ft
Az  Örömapa ajándék bor díszüveges borok kifejezetten esküvőre készült örömapa ajándék, hiszen a boros palack belsejében egy nászpár található. Célja pedig természetesen nem más, mint különleges pillanatokat, meglepetést és örömet szerezni vele. Azzal, hogy ismered őt és tudod, mit szeret igazán, mi fontos neki.

Ajándékozz különlegességet, okozz csodás meglepetést!

Figurás díszüvegeink különleges módon, kézzel, egyedi eljárással készülnek. Bár manapság már nagyon sok esetben a gépi tömeggyártás vette át az üvegkészítést a kézművesektől, a webáruházunkban kapható díszüvegek még mindig egyedileg készülnek. Nem hiába: ezek ugyanis nem termékek vagy gyártmányok, hanem varázslatosan, szépen kidolgozott iparművészeti alkotások. Az Örömapa ajándék bor díszüveges bor egy különleges üvegtechnikai eljárással készített palack. Az üveg nyaka természetes parafa dugóval és zsugorkapszulával van lezárva.